Vlaanderens Bedevaarten Bisdom Brugge

Lourdes: adem voor uw ziel

Met KiJoLo naar Lourdes

van dinsdag 16 t.e.m. maandag 22 juli 2019
met de TGV vanuit Tourcoing

 

KiJoLo is een groep mensen met en zonder een beperking die samen naar Lourdes trekt met Vlaanderens Bedevaarten. We groeiden uit een initiatief van het Dominiek Savio Instituut in Gits, maar ondertussen, meer dan 25 jaar later, bestaat onze groep uit mensen van over het hele Bisdom. Eén ding is er in al die jaren niet veranderd: voor sfeer en gezelligheid moet je bij ons zijn! Elk jaar keren zowel onze deelnemers als onze assistenten met een brede glimlach en een koffer vol herinneringen terug. En velen willen graag nog een keertje mee!

In Lourdes logeren we allen samen in het Accueil Notre Dame, in het prachtige decor van het Heiligdom. Ons programma sluit deels aan bij de groep van Vlaanderens Bedevaarten, maar we doen ook heel wat met onze groep alleen. We zorgen steeds voor een mooi evenwicht tussen bezinnende en ontspannende activiteiten – en dit alles op maat van onze deelnemers. Alles verloopt op een rustig tempo en er is ruimte voor een lach en een traan.
Speciaal aan onze groep is dat we alles samen doen, maar toch ook 1-op-1 werken. Elke deelnemer krijgt een assistent toegewezen die deze persoon extra aandacht geeft en indien nodig helpt bij persoonlijke hygiëne, maaltijden of verplaatsingen. Deze manier van werken zorgt voor rust en een gemoedelijke sfeer.
 

Wie interesse heeft, neemt contact op met Nele Bekaert (0479 78 46 10), Els Campe of Griet Theetaert via KiJoLo.lourdes@gmail.com
of surf naar www.kijolo.be!

We nemen dan contact met je op en bekijken samen of we iets voor je kunnen doen.
 

Vlaanderens Bedevaarten v.z.w. | Potterierei 72 | 8000 Brugge | tel 0470/18 58 05